Franciza back to Homepage

FRANCIZA STAR EVENTS

Piata pe care activeaza organizatorii de evenimente s-a dezvoltat rapid in ultimii ani, cu o crestere exponentiala a cifrei de afaceri. Cu o cerinta cat mai sofisticata si diversificata din partea clientilor, domeniul organizarii evenimentelor este din ce in ce mai cautat de catre antreprenorii care doresc sa dezvolte o afacere noua. Inovatia, creativitatea si efortul sustinut sunt argumentele unei retete de succes.

Agentia de organizari evenimente STAR EVENTS, infiintata in anul 2008, este o agentie specializata in design-ul, planificarea si organizarea evenimentelor private sau corporate.

Cu peste 1000 de evenimente in portofoliu, STAR EVENTS a devenit una dintre primele agentii de organizari evenimente din zona Olteniei. Realizarile noastre ne-au recomandat pentru organizarea unor evenimente deosebit de complexe.

STAR EVENTS “Visele pot deveni realitate” este marca inregistrata la Oficiul de Stat Pentru Inventii Si Marci.

frrr

STAR EVENTS ofera servicii complete de wedding planning, decoratiuni complete salon, buchete si lumanari, amenajari florale biserica, decoruri tematice, lumini arhitecturale, corturi, de contractarea a trupelor muzicale, transport cu masini de lux si limuzine, jocuri de artificii, hostess.

FRANCIZA STAR EVENTS dezvolta o afacere la cheie cu exclusivitate teritoriala si servicii de asistenta 24/7.

Beneficii oferite de franciza STAR EVENTS

  • asistenta manageriala pentru lansarea afacerii;
  • avantajul de a folosi site-urile: www.starevents.ro, www.rentaldecor.ro;
  • instruirea personalului francizorului pentru realizarea de decoruri pentru evenimente;
  • oferim cursuri de floristica pentru buchete, lumanari, aranjamente florale,
  • oferim posibilitatea achizitionarii decorurilor si materialelor specifice, la preturi de productie;
  • cererile de ofertare venite pe www.starevents.ro sunt directionate catre dumneavoastra (cele din aria dumneavoastra de acoperire);
  • informarea periodica cu stiri utile pentru desfasurarea activitatii: modificari preturi pe bursa de flori, evenimente si targuri de profil, tendinte si noutat;i
  • folosirea brand-ului STAR EVENTS.

 

Cererile si alte informatii referitoare la franciza STAR EVENTS se pot solicita printr-un email catre office@starevents.ro..

Back to Homepage

go back to the top

go back to the top