Invitatii back to Homepage

Invitatia de nunta este aceea care va anunta fericitul eveniment, prima impresie pe care o vor pastra invitatii despre marele eveniment. Pentru a fi siguri ca ati facut cea mai buna alegere, treceti in revista cat mai multe modele.

Invitatia, impreuna cu cardurile de masa, meniul si plicurile de dar, trebuie alease in functie de culorile dominate ale nuntii. Acest detaliu va asigura o unitate cromatica.

Modelul invitatiei trebuie ales in functie de tematica nuntii: daca alegeti o nunta rustica sau nonconformista puteti opta pentru un model de invitatie mai haios si un text asemenea. Daca insa, doriti o nunta eleganta invitatia pe care o alegeti trebuie sa fie in aceeasi nota. Este foarte important designul care de cele mai multe ori exprima si ceea ce nu poate fi transmis prin scris.

Textele trebuie sa fie si ele adecvate modelului. Felul in care este scris textul, adica forma literelor, depinde de fontul folosit. Cel mai des folosite sunt fonturile care imita scrisul de mana, uneori foarte stilizat. Iar plicurile, chiar daca in ton cu invitatia, trebuie sa fie cat mai simple. Asta pentru ca invitatia este cea care vreti sa iasa in evidenta, nu plicul!

Back to Homepage

go back to the top

go back to the top